Curatare mochete covoare canapele si saltele la domiciliu - Curatatorie Profesionala Bucursti si Ilfov

Curatare mochete covoare canapele si saltele la domiciliu

Despre noi

Curatare canapele si saltele

Suntem o firma specializata in curatarea de canapele, fotolii si saltele la domiciliu in Bucuresti si in judetul Ilfov.

Cu o mare experienta in domeniul curatirii de canapele si saltele, ne desfasuram activitatea de mai bine de 5 ani si am reusit sa ajungem in decursul timpului in foarte multe locutinte atat in Bucuresti cat si in multe localitati din judetul Ilfov. Suntem o echipa tanara si foarte implicata si ne dorim sa aducem un plus de valoare in domeniul curatarii de canapele si saltele prin seriozitatea de care dam dovada si prin calitatea fiecarei lucrari in parte. Detinem aparatura de ultima generatie si personal calificat, pentru ca dvs. sa beneficiate de cele mai bune servicii de pe piata.

Am dorit sa aducem noi servicii si beneficii clientilor nostri, astfel ca a luat nastere serviciul de curatare canapele si saltele la domiciliu. Inca de la inceput am investit in tehnologie si cu timpul am capatat experienta necesara pentru ca dvs. sa beneficiati de cele mai bune servicii si cele mai bune preturi.

876 De Clienti
1300 De canapele si saltele
100% Clienti multumiti

Servicii

Curatare canapele, fotolii si scaune

Adesea se intampla sa varsam tot felul de lucruri pe canepea sau cu timplul culoarea sa capete o nuanta neplacuta datorita prafului ce se imprima in material. In functie din materialul din care este fabricata, aceasta poate fi curatata mai usor sau mai greu. Insa mai este si situatia in cazul materialelor textile cand singura solutie este sa fie curatata cu ajutorul unor aparate de curatat special concepute, cum ar fi aparate cu injectie extractie.

Curatare saltele

Este inevitabil ca la o anumita perioada de timp saltelele sa trebuiasca schimbate deoarece se pot murdari si pot capata un miros neplacut. Saltele sunt un bun prieten pentru tot felul de microbi ce se dezvolta in voie. Exista insa o solutie foarte viabila de curatare si igenizare a cestora. Datorita aparatelor cu injectie extractie si a solutiilor de curatat concepute special, saltele pot fi curatate si igienizate cu solutii antibacteriene pentru ca dvs. sau copii dvs. sa va puteti odihni intr-un spatiu lipsit de microbi si murdarie.

Curatare mocheta si covoare la domiciliul clientului

In cazul in care aveti mocheta in toata locuinta cea mai buna metoda de curatare a acesteia se poate realiza cu ajutorul aparatelor special concepute pentru a putea indeparta si scoate din mocheta murdaria si praful.

Acoperim toate sectoarele din bucuresti si judetul ilfov Curatare canapele, fotolii, saltele si mocheta la domiciliu

Alege sa scapi de probleme si economiseste timp si bani. Daca alegi serviciile de curatare canapele si saltele la domiciliu venim in cel mai scurt timp si acoperim toate sectoarele din Bucuresti si localitatile din imediata apropiere a acestuia in judetul Ilfov