Despre noi - Curatatorie Profesionala Bucursti si Ilfov

Despre noi

Despre noi

Suntem o firma specializata in curatarea de covoare cu preluare de la domiciliu, curatare mochete, canapele, scaune si podea in sali de restaurante, hoteluri, cladiri de birouri etc. si curatarea de tapiterie si banchete auto.

Ne desfasuram activitatea in Bucuresti si in judetul Ilfov

Inca de la inceput am inteles cat de important este sa oferim servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri si am reusit sa facem acest lucru prin seriozitatea de care am dat dovada si calitatea fiecarei lucrari in parte. Acordam o foarte mare atentie fiecarui proiect indiferent ca este vorba de curatarea unui intreg salon al unui restaurant sau curatarea tapiteriei auto.

Avem o chipa de oameni cu o vasta experienta in dominiu, ce se implica activ, cu promptitudine si seriozitate acolo unde ne sunt solicitate serviciile.

Folosim tehnologii de ultima generatie si continuam sa investim in aparatura moderna, pentru ca ne dorim ca dvs. sa beneficiati de cele mai calitative servicii de pe piata atat in ceea ce priveste rezultatele cat si timpul de execurtie.

Povestea noastra

Totul a inceput in urma cu mult timp din dorinta de a aduce un plus de calitate in ceea ce priveste serviciile de curatare.

Am analizat atent fiecare aspect al pietei din tarile mai dezvoltate, ne-am informat cu privire la cele mai noi tehnologii si ne-am creat o viziune asupra a ceea ce putem imbunatati la serviciile care activau pe piata din Romania. Am inceput cu putin si am continuat sa crestem gradual si astfel am putut sa ne extindem gama de servicii in decursul timpului.

Am pastrat in permanenta cu noi dorinta de a fi in pas cu nevoile dvs. si am creat o gama de servicii care pot sa deserveasca atat locuinte cat si afaceri mari cum ar fi lanturi de restaurante, iar de ceva timp ne-am largit aria de activitate si in domeniul auto prin servicii de detailing auto (curatare tapiterie auto, curatare mocheta auto, etc.).

Misiunea noastra

Misiunea noastra a fost aceeasi de la inceput si a ramas neschimbata:.

Sa oferim cele mai bune servicii de pe piata, cu seriozitate si promptitudine. Pentru asta am investit in egala masura atat in aparatura moderna si in personal calificat.

Serviciile noastre

Oferim o gama larga de servicii in domeniul curateniei.

Avem un serviciu de curatare covoare cu preluare de la domiciliu, un serviciu de curatare mochete atat in locuinte / case cat si in sali de restaurante, hoteluri, etc. , curatare scaune, canapele si saltele si un serviciu de detailing auto.