Curatare tapiterie si mocheta auto - Curatatorie Profesionala Bucursti si Ilfov

Curatare tapiterie si mocheta auto

Despre noi

Detailing auto

Suntem o firma specializata in curatarea si igienizarea autoturismelor.

Am pornit la drum cu multa pasiune si am facut tot posibilul sa aducem un plus de calitate in domeniul detailingului auto in Bucuresti si in judetul Ilfov. Ne dedicam energia si experienta clientilor nostri pentru a le readuce placerea si confortul de a care au nevoie in utilizarea vehiculelor fie ca este vorba de un autoturism sau o flota auto. Inca de la inceput am stabilit sa oferim tuturor cele mai bune solutii din punct de vedere al eficientizarii costurilor pentru ca ne dorim sa oferim cel mai bun raport intre pret si serviciile pe care le oferim. Cu timpul am vrut sa facem lucrurile cat mai simple si accesibile astfel ca am dezvoltat si serviciul de detailing auto la domiciliul clientului, am investit constant in echipamente si in personal calificat si am creat o serie de pachete de servicii care acopera detailingul complet al autoturismelor sau flotelor auto indifferent ca este vorba de un dealer auto sau o companie de transporturi.

Suntem alegerea perfecta in materie de servicii de curatare tapiterie auto, curatare mocheta auto etc.

Oferim cele mai rapide servicii de pe piata in ceea ce priveste detailingul auto la domiciliu si oferim o serie de pachete de servicii si preturi ce asigura curatarea totala a autoturismelor sau adaptate in functie de necesitatile fiecarui client in parte.

360 De Clienti
430 De vehicule
100% Clienti multumiti

Servicii

Detailing auto

Pentru curatarea si igienizarea completa a autoturismelor trebuie tinut cont de mai multi factori pentru a interveni corect inca de la inceput si a avea cele mai bune rezultate. In cazul unu pachet complet de detailing, echipa noastra se asigura sa aspire in prealabil tot interiorul autoturismului, sa curate tapiteria si mocheta folosind aparate si solutii special concepute pentru astfel de interventii, plafonul, fetele de usi si portbagajul pentru ca mai apoi sa se ocupe de detalii cum ar fi curatarea bordului si a suprafetelor din plastic, aluminiu, lacuite etc…, instalatia de climatizare si cam toate poartiunile unde se poate interveni.

Curatare mocheta auto

Mocheta autoturismului este cel mai adesea supusa murdariei, iar procesul de curatare a acesteia trebuie facut cu mare atentie de catre o echipa de specialisti si cu echipamentul potrivit cum ar fi aparate de curatat cu injectie extractie si solutii de curatare potrivite materialului din care este fabricata pentru a evita sa fie deteriorate sau sa ramana patata.

Curatare tapiterie auto

Pentru curatarea tapiteriei trebuie tinut cont in primul rand de materialul din care este fabricata (stofa, piele, alcantara, etc.) pentru a alege metoda prin care se poate interveni pentru curatare iar in al doi-lea dar nu cel din urma rand de gradul de murdarie pentru a alege solutiile si concentratiile potrivite. Sunt diverse metode de curata tapiteria de exemplu, in cazul in care este vorba de tapiterie normala se foloseste un aparat cu injectie extractie, in cazul in care este vorba de piele se pot folosi niste bureti special conceputi impreuna cu solutiile potrivite.

Acoperim toate sectoarele din bucuresti si judetul ilfov Detailing auto la domiciliul clientului

Alege sa scapi de probleme si economiseste timp. Daca alegi serviciile de detailing la domiciliu venim in cel mai scurt timp si acoperim toate sectoarele din Bucuresti si localitatile din imediata apropiere a acestuia in judetul Ilfov